Nabeschouwing MVV Maastricht - Go Ahead Eagles (4-3) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 18 augustus 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt MVV Maastricht het vrijdag 18 augustus 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Go Ahead Eagles (4-3)

Het Eerste Divisie duel tussen MVV Maastricht en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 4-3 overwinning voor MVV Maastricht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door S. Hendriks, waarmee Go Ahead Eagles met 0-1 de leiding nam. MVV Maastricht kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Janssens, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette S. Hendriks zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Go Ahead Eagles de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Okita de 2-2 maakte voor MVV Maastricht. Go Ahead Eagles leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 84 minuten op voorsprong na een goal van P. Langedijk: 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 88e minuut was het M. Ogunjimi die MVV Maastricht weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk MVV Maastricht dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was J. Okita de gevierde man die de 4-3 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-3 eindstand in het voordeel van MVV Maastricht.

LIVE MVV Maastricht - Go Ahead Eagles 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Hendriks met assist van J. Suk Go Ahead Eagles 0-1
28' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt C. Janssens met assist van S. Mmaee MVV Maastricht 1-1
34' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor S. Overgoor Go Ahead Eagles
41' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor B. Soumaoro Go Ahead Eagles
43' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor F. Loshaj MVV Maastricht
63' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Eghan voor S. Thomas Go Ahead Eagles
65' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Hendriks met assist van J. Groenbast Go Ahead Eagles 1-2
73' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt J. Okita MVV Maastricht 2-2
76' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Werkhoven voor L. de Kogel Go Ahead Eagles
84' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt P. Langedijk met assist van J. Groenbast Go Ahead Eagles 2-3
85' Wissel MVV Maastricht Wissel D. Golpek voor S. Mmaee MVV Maastricht
88' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt M. Ogunjimi met assist van D. Koolhof MVV Maastricht 3-3
90' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt J. Okita met assist van J. Schroijen MVV Maastricht 4-3
92' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Maneschijn voor P. Langedijk Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Go Ahead Eagles
Opstellingen MVV Maastricht - Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing MVV Maastricht - Go Ahead Eagles

MVV Maastricht en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 11 maart 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 8 keer wist de ploeg van MVV Maastricht te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor MVV Maastricht. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.