Nabeschouwing MVV Maastricht - Telstar (0-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 12 januari 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt MVV Maastricht het vrijdag 12 januari 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Telstar (0-0)

De Eerste Divisie 2017/2018 wedstrijd tussen MVV Maastricht en Telstar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren MVV Maastricht en Telstar gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor MVV Maastricht, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Martin van den Kerkhof niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken MVV Maastricht - Telstar
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
17
13
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
54
48
Gevaarlijke aanvallen
37
36
Corners
6
6
Wissels
2
2
LIVE MVV Maastricht - Telstar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Telstar Gele kaart voor L. Cabral Telstar
60' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor L. Mares MVV Maastricht
67' Wissel Telstar Wissel S. Sno voor L. Cabral Telstar
71' Wissel MVV Maastricht Wissel F. Loshaj voor L. Mares MVV Maastricht
72' Gele kaart Telstar Gele kaart voor J. Schouten Telstar
84' Wissel MVV Maastricht Wissel D. Golpek voor J. Okita MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Telstar
Opstellingen MVV Maastricht - Telstar
De opstellingen van MVV Maastricht en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing MVV Maastricht - Telstar

MVV Maastricht en Telstar treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 25 augustus 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is MVV Maastricht favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst MVV Maastricht 15
Winst Telstar 6
Gelijkspel 4
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel MVV Maastricht op een 12e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
MVV Maastricht - Telstar Opstelling MVV Maastricht Opstelling Telstar Live MVV Maastricht - Telstar Live MVV Maastricht - Telstar kijken MVV Maastricht - Telstar kijken Live MVV Maastricht - Telstar stream MVV Maastricht - Telstar Fox Sports Nabeschouwing MVV Maastricht - Telstar Uitslag MVV Maastricht - Telstar Statistieken MVV Maastricht - Telstar Eerste Divisie 2017/2018 MVV Maastricht - Telstar wedden MVV Maastricht - Telstar gokken MVV Maastricht - Telstar Unibet