Nabeschouwing NAC Breda - FC Den Bosch (3-0) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 20 november 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt NAC Breda het vrijdag 20 november 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch.

Via de NAC Breda - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - FC Den Bosch (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en FC Den Bosch is geëindigd in een 3-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Ars. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het NAC Breda dat via J. Suk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Ars dacht na 76 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - FC Den Bosch
3
0
LIVE NAC Breda - FC Den Bosch 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. Ars NAC Breda
29' Doelpunt NAC Breda Doelpunt J. Suk NAC Breda
40' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor A. Statie FC Den Bosch
44' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor D. Disveld FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel J. Fernandes voor D. Disveld FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel J. Thomassen voor O. Smeekes FC Den Bosch
53' Wissel NAC Breda Wissel V. Lazić voor M. Seuntjens NAC Breda
60' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. Fernandes FC Den Bosch
76' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. Ars NAC Breda
80' Wissel NAC Breda Wissel K. Brands voor S. Ars NAC Breda
87' Wissel NAC Breda Wissel E. Hooi voor D. Verbeek NAC Breda
87' Wissel FC Den Bosch Wissel Z. Moghal voor A. Havar FC Den Bosch