Nabeschouwing NAC Breda - FC Dordrecht (7-0) || Eerste Divisie 2015/2016

Maandag 24 augustus 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt NAC Breda het maandag 24 augustus 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht.

Via de NAC Breda - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - FC Dordrecht (7-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en FC Dordrecht is geëindigd in een 7-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Brands. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het NAC Breda dat via K. Brands dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Seuntjens dacht na 48 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 80e minuut werd Josimar Lima van FC Dordrecht met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Dordrecht het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 81 minuten spelen wist NAC Breda via D. Verbeek de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 84e minuut scoorde E. Hooi namens NAC Breda. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek U. Matič te scoren voor NAC Breda, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 90e minuut leek M. Seuntjens te scoren voor NAC Breda, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - FC Dordrecht
7
0
LIVE NAC Breda - FC Dordrecht 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt NAC Breda Doelpunt K. Brands NAC Breda
23' Doelpunt NAC Breda Doelpunt K. Brands NAC Breda
42' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor F. Aktaou FC Dordrecht
48' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Seuntjens NAC Breda
58' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor M. Steenvoorden FC Dordrecht
61' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Curiel voor A. Daniels FC Dordrecht
65' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. Suk NAC Breda
66' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor D. Gravenberch FC Dordrecht
68' Wissel FC Dordrecht Wissel R. Janga voor M. Steenvoorden FC Dordrecht
71' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor Jeffry Fortes FC Dordrecht
73' Wissel FC Dordrecht Wissel I. Touré voor G. Roorda FC Dordrecht
74' Wissel NAC Breda Wissel J. de Kamps voor R. Stam NAC Breda
80' Rode kaart FC Dordrecht Rode kaart voor Josimar Lima FC Dordrecht
81' Doelpunt NAC Breda Doelpunt D. Verbeek NAC Breda
83' Wissel NAC Breda Wissel E. Hooi voor D. Verbeek NAC Breda
83' Wissel NAC Breda Wissel U. Matič voor S. Ars NAC Breda
84' Doelpunt NAC Breda Doelpunt E. Hooi NAC Breda
88' Doelpunt NAC Breda Doelpunt U. Matič NAC Breda
90' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Seuntjens NAC Breda