Nabeschouwing NAC Breda - Helmond Sport (1-0) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 29 januari 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt NAC Breda het vrijdag 29 januari 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport.

Via de NAC Breda - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Helmond Sport (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en Helmond Sport is geëindigd in een 1-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 95e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van K. van der Weg. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Helmond Sport
1
0
LIVE NAC Breda - Helmond Sport 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor K. Heerings Helmond Sport
53' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Markiet Helmond Sport
68' Wissel NAC Breda Wissel D. Verbeek voor V. Lazić NAC Breda
77' Wissel NAC Breda Wissel K. Brands voor M. Dingsdag NAC Breda
77' Wissel Helmond Sport Wissel T. Schilders voor M. El Allouchi Helmond Sport
82' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor R. van de Sande Helmond Sport
84' Wissel Helmond Sport Wissel S. van de Kerkhof voor R. van de Sande Helmond Sport
85' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. van der Weg NAC Breda
85' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor K. Visser Helmond Sport
85' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Kerk Helmond Sport
87' Wissel Helmond Sport Wissel M. Fecunda voor Y. Cortie Helmond Sport
95' Doelpunt NAC Breda Doelpunt K. van der Weg NAC Breda
91' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Justiana Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Helmond Sport
Opstellingen NAC Breda - Helmond Sport

Voorbeschouwing NAC Breda - Helmond Sport

NAC Breda en Helmond Sport treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 28 augustus 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.