Nabeschouwing NEC - Jong Utrecht (3-1) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 27 oktober 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt NEC het vrijdag 27 oktober 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - Jong Utrecht (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en Jong Utrecht is geëindigd in een 3-1 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door S. Braken, waarmee NEC met 1-0 de leiding nam. NEC vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Groeneveld op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Jong Utrecht de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via B. Ould-Chikh.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor NEC vergroot nadat T. van de Pavert de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor NEC.

LIVE NEC - Jong Utrecht 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt NEC Doelpunt S. Braken NEC 1-0
32' Doelpunt NEC Doelpunt A. Groeneveld NEC 2-0
34' Gele kaart NEC Gele kaart voor F. Kadioglu NEC
39' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor M. Peijnenburg Jong Utrecht
43' Gele kaart NEC Gele kaart voor T. van de Pavert NEC
66' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt B. Ould-Chikh Jong Utrecht 2-1
66' Wissel Jong Utrecht Wissel C. David voor J. Hilterman Jong Utrecht
67' Doelpunt NEC Doelpunt T. van de Pavert NEC 3-1
69' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. Van der Meer Jong Utrecht
73' Wissel NEC Wissel S. Langil voor A. Groeneveld NEC
73' Wissel Jong Utrecht Wissel B. Sinteur voor C. Blote Jong Utrecht
74' Gele kaart NEC Gele kaart voor G. Joppen NEC
82' Wissel NEC Wissel J. Sleegers voor M. Rayhi NEC
87' Wissel NEC Wissel J. Larsson voor S. Braken NEC
87' Wissel Jong Utrecht Wissel J. van der Velden voor R. Zwartjens Jong Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Jong Utrecht
Opstellingen NEC - Jong Utrecht
De opstellingen van NEC en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.