Nabeschouwing NEC - MVV Maastricht (4-1) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 29 september 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt NEC het vrijdag 29 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - MVV Maastricht (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en MVV Maastricht is geëindigd in een 4-1 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door W. Golla, waarmee NEC met 1-0 de leiding nam. MVV Maastricht kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Golpek, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette M. Rayhi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee NEC de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor NEC vergroot nadat F. Kadioglu de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist A. Danjuma namens NEC de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-1 eindstand in het voordeel van NEC.

Wedstrijdstatistieken NEC - MVV Maastricht
4
1
LIVE NEC - MVV Maastricht 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt NEC Doelpunt W. Golla met assist van F. Kadioglu NEC 1-0
51' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt D. Golpek met assist van J. Okita MVV Maastricht 1-1
60' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor D. Golpek MVV Maastricht
71' Doelpunt NEC Doelpunt M. Rayhi met assist van W. Golla NEC 2-1
74' Wissel NEC Wissel S. Langil voor M. Rayhi NEC
80' Doelpunt NEC Doelpunt F. Kadioglu met assist van S. Langil NEC 3-1
86' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Thuys voor D. Golpek MVV Maastricht
89' Doelpunt NEC Doelpunt A. Danjuma met assist van S. Braken NEC 4-1
89' Wissel NEC Wissel J. Larsson voor S. Braken NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - MVV Maastricht
Opstellingen NEC - MVV Maastricht
Voorbeschouwing NEC - MVV Maastricht

NEC en MVV Maastricht treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen NEC en MVV Maastricht in de Eerste Divisie vond plaats op 20 maart 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is NEC favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl MVV Maastricht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst NEC 2
Winst MVV Maastricht 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 7e positie staat, terwijl we MVV Maastricht terugvinden op de 3e plaats.