Nabeschouwing NEC - RKC Waalwijk (2-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 13 oktober 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt NEC het vrijdag 13 oktober 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - RKC Waalwijk (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en RKC Waalwijk is geëindigd in een 2-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door S. Braken, waarmee NEC met 1-0 de leiding nam. NEC vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Rayhi op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor NEC.

Wedstrijdstatistieken NEC - RKC Waalwijk
2
0
LIVE NEC - RKC Waalwijk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor D. Seys RKC Waalwijk
41' Doelpunt NEC Doelpunt S. Braken met assist van A. Groeneveld NEC 1-0
46' Doelpunt NEC Doelpunt M. Rayhi NEC 2-0
54' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. Green voor H. Mulder RKC Waalwijk
72' Wissel RKC Waalwijk Wissel S. Bakari voor D. Seys RKC Waalwijk
72' Wissel NEC Wissel S. Langil voor A. Groeneveld NEC
83' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. Bergkamp voor D. Rienstra RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - RKC Waalwijk
Opstellingen NEC - RKC Waalwijk
De opstellingen van NEC en RKC Waalwijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NEC - RKC Waalwijk

NEC en RKC Waalwijk treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen NEC en RKC Waalwijk in de Eerste Divisie vond plaats op 23 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is NEC favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl RKC Waalwijk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst NEC 2
Winst RKC Waalwijk 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 3e positie staat, terwijl we RKC Waalwijk terugvinden op de 18e plaats.