Nabeschouwing RKC Waalwijk - FC Dordrecht (0-1) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 16 oktober 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt RKC Waalwijk het vrijdag 16 oktober 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - FC Dordrecht (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen RKC Waalwijk en FC Dordrecht is geëindigd in een 0-1 overwinning voor FC Dordrecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 36e minuut dacht FC Dordrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van I. van Weert. Helaas voor FC Dordrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut moest S. Curiel van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FC Dordrecht verder met een speler minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken RKC Waalwijk - FC Dordrecht
LIVE RKC Waalwijk - FC Dordrecht 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor M. Steenvoorden FC Dordrecht
36' Eigen doelpunt FC Dordrecht Eigen doelpunt I. van Weert FC Dordrecht
45' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor G. Ndefe RKC Waalwijk
46' Wissel FC Dordrecht Wissel G. Roorda voor Q. Boogers FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel M. Chacón voor S. van Wermeskerken FC Dordrecht
64' Wissel RKC Waalwijk Wissel P. van Arnhem voor J. Kindermans RKC Waalwijk
64' Wissel RKC Waalwijk Wissel O. Özçelik voor I. Yildirim RKC Waalwijk
70' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor I. van Weert RKC Waalwijk
76' Wissel RKC Waalwijk Wissel N. Coster voor M. Engberink RKC Waalwijk
77' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Curiel voor J. Lumu FC Dordrecht
83' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor G. Roorda FC Dordrecht
87' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor F. Aktaou FC Dordrecht
91' Rode kaart FC Dordrecht Rode kaart voor S. Curiel FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - FC Dordrecht
Opstellingen RKC Waalwijk - FC Dordrecht

Voorbeschouwing RKC Waalwijk - FC Dordrecht

RKC Waalwijk en FC Dordrecht treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen RKC Waalwijk en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 6 maart 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor RKC Waalwijk. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is RKC Waalwijk favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl FC Dordrecht slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.