Nabeschouwing RKC Waalwijk - Jong PSV (1-2) || Eerste Divisie 2015/2016

Zaterdag 29 augustus 2015 - 19:45 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt RKC Waalwijk het zaterdag 29 augustus 2015 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - Jong PSV (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen RKC Waalwijk en Jong PSV is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 79e minuut dacht Jong PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Bergwijn. Helaas voor Jong PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 92e minuut was het Jong PSV dat via R. Vloet dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Nieuwendaal dacht na 93 minuten te scoren voor RKC Waalwijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken RKC Waalwijk - Jong PSV
1
2
LIVE RKC Waalwijk - Jong PSV 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor G. Ndefe RKC Waalwijk
23' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor R. Vloet Jong PSV
55' Wissel Jong PSV Wissel R. Lundqvist voor M. Sanoh Jong PSV
66' Wissel Jong PSV Wissel H. Hermannsson voor S. Lammers Jong PSV
74' Wissel RKC Waalwijk Wissel O. Özçelik voor A. Bajic RKC Waalwijk
79' Doelpunt Jong PSV Doelpunt S. Bergwijn Jong PSV
83' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. van Sonsbeek voor N. Coster RKC Waalwijk
83' Wissel RKC Waalwijk Wissel C. Seedorf voor G. Ndefe RKC Waalwijk
92' Doelpunt Jong PSV Doelpunt R. Vloet Jong PSV
93' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt S. Nieuwendaal RKC Waalwijk
91' Wissel Jong PSV Wissel B. Cmiljanić voor S. Bergwijn Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - Jong PSV
Opstellingen RKC Waalwijk - Jong PSV

Voorbeschouwing RKC Waalwijk - Jong PSV

RKC Waalwijk en Jong PSV treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen RKC Waalwijk en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 1 mei 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Jong PSV favoriet. 1 keer wist de ploeg van RKC Waalwijk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor RKC Waalwijk. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.