Nabeschouwing RKC Waalwijk - Telstar (4-1) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 17 november 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt RKC Waalwijk het vrijdag 17 november 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - Telstar (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen RKC Waalwijk en Telstar is geëindigd in een 4-1 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. RKC Waalwijk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van S. Bakari. RKC Waalwijk vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Mulder op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van R. De Boer zorgde ervoor dat RKC Waalwijk in de 60e minuut op 3-0 kwam te staan.

Na 68 minuten deed G. Rodrigues iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Telstar werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 70e minuut wist S. Greene namens RKC Waalwijk de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van RKC Waalwijk.

LIVE RKC Waalwijk - Telstar 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt S. Bakari met assist van J. Lammers RKC Waalwijk 1-0
18' Gele kaart Telstar Gele kaart voor F. Korpershoek Telstar
25' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt H. Mulder met assist van D. Seys RKC Waalwijk 2-0
46' Wissel Telstar Wissel G. Rodrigues voor J. Van Heertum Telstar
58' Wissel Telstar Wissel S. Sno voor A. Novakovich Telstar
60' Eigen doelpunt RKC Waalwijk Eigen doelpunt R. De Boer RKC Waalwijk 3-0
60' Wissel RKC Waalwijk Wissel C. Amatkaryo voor S. Bakari RKC Waalwijk
67' Wissel RKC Waalwijk Wissel J. Voskamp voor N. Baggerman RKC Waalwijk
68' Doelpunt Telstar Doelpunt G. Rodrigues met assist van M. Hamdaoui Telstar 3-1
70' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt S. Greene met assist van D. Seys RKC Waalwijk 4-1
75' Wissel Telstar Wissel A. Najaj voor M. Platje Telstar
79' Wissel RKC Waalwijk Wissel D. Rienstra voor S. Greene RKC Waalwijk
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - Telstar
Opstellingen RKC Waalwijk - Telstar
De opstellingen van RKC Waalwijk en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing RKC Waalwijk - Telstar

RKC Waalwijk en Telstar treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen RKC Waalwijk en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 13 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor RKC Waalwijk. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is RKC Waalwijk favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst RKC Waalwijk 8
Winst Telstar 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel RKC Waalwijk op een 18e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 4e plaats.