Nabeschouwing RKC Waalwijk - VVV Venlo (2-1) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 6 november 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt RKC Waalwijk het vrijdag 6 november 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - VVV Venlo (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen RKC Waalwijk en VVV Venlo is geëindigd in een 2-1 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 34e minuut dacht VVV-Venlo op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Opoku. Helaas voor VVV-Venlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het RKC Waalwijk dat via I. Yildirim dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Verkoelen dacht na 55 minuten te scoren voor RKC Waalwijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken RKC Waalwijk - VVV Venlo
2
1
LIVE RKC Waalwijk - VVV Venlo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Opoku VVV-Venlo
42' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt I. Yildirim RKC Waalwijk
55' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt M. Verkoelen RKC Waalwijk
58' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Bourdouxhe voor L. Resida VVV-Venlo
74' Wissel RKC Waalwijk Wissel I. Najah voor I. Yildirim RKC Waalwijk
77' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor M. Engberink RKC Waalwijk
80' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Hunte voor N. Fleuren VVV-Venlo
83' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor J. Promes VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - VVV Venlo
Opstellingen RKC Waalwijk - VVV Venlo

Voorbeschouwing RKC Waalwijk - VVV Venlo

RKC Waalwijk en VVV Venlo treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen RKC Waalwijk en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 6 april 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 4 duels tussen RKC Waalwijk en VVV Venlo eindigde namelijk in een gelijkspel.