Nabeschouwing Telstar - Go Ahead Eagles (3-1) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 3 november 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt Telstar het vrijdag 3 november 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Go Ahead Eagles (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Schouten, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. Telstar vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Osman op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Go Ahead Eagles de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Hendriks.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor Telstar vergroot nadat M. Osman de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Telstar.

LIVE Telstar - Go Ahead Eagles 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Telstar Doelpunt J. Schouten Telstar 1-0
26' Doelpunt Telstar Doelpunt M. Osman Telstar 2-0
31' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Maneschijn voor T. Holscher Go Ahead Eagles
64' Wissel Go Ahead Eagles Wissel B. Soumaoro voor S. Beukema Go Ahead Eagles
70' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Hendriks Go Ahead Eagles 2-1
72' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Go Ahead Eagles
73' Doelpunt Telstar Doelpunt M. Osman Telstar 3-1
74' Wissel Telstar Wissel A. Najaj voor S. Sno Telstar
78' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Werkhoven voor L. de Kogel Go Ahead Eagles
80' Wissel Telstar Wissel D. van Iperen voor M. Platje Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Go Ahead Eagles
Opstellingen Telstar - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Telstar en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - Go Ahead Eagles

Telstar en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 18 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 10 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Telstar. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Telstar 5
Winst Go Ahead Eagles 10
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 4e positie staat, terwijl we Go Ahead Eagles terugvinden op de 7e plaats.