Nabeschouwing Telstar - Jong PSV (1-1) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 11 maart 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt Telstar het vrijdag 11 maart 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Jong PSV (1-1)

De Eerste Divisie 2015/2016 wedstrijd tussen Telstar en Jong PSV geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 16e minuut dacht Telstar op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Lilipaly. Helaas voor Telstar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Jong PSV dat via Albert Gudmundsson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 61e minuut kreeg B. Cmiljanić van Jong PSV voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Jong PSV de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Telstar - Jong PSV
1
1
LIVE Telstar - Jong PSV 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Telstar Doelpunt S. Lilipaly Telstar
23' Doelpunt Jong PSV Doelpunt Albert Gudmundsson Jong PSV
28' Gele kaart Telstar Gele kaart voor B. van den Broek Telstar
40' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor B. Cmiljanić Jong PSV
61' Tweede gele kaart Jong PSV Tweede gele kaart voor B. Cmiljanić Jong PSV
65' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Correia Telstar
67' Wissel Telstar Wissel M. Ajnane voor A. Correia Telstar
76' Gele kaart Telstar Gele kaart voor B. Ottenhoff Telstar
77' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor C. Leemans Jong PSV
79' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor S. Bergwijn Jong PSV
81' Wissel Telstar Wissel D. Deekman voor M. Maletić Telstar
85' Wissel Jong PSV Wissel S. Heesakkers voor S. Alberto Jong PSV
87' Wissel Jong PSV Wissel L. da Silva voor Albert Gudmundsson Jong PSV
90' Wissel Jong PSV Wissel B. van Vlerken voor K. Paal Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Jong PSV
Opstellingen Telstar - Jong PSV

Voorbeschouwing Telstar - Jong PSV

Telstar en Jong PSV treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 2 november 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Jong PSV favoriet. 2 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Telstar. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.