Nabeschouwing TOP Oss - FC Dordrecht (3-1) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 8 september 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt TOP Oss het vrijdag 8 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - FC Dordrecht (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en FC Dordrecht is geëindigd in een 3-1 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Mahmudov, waarmee FC Dordrecht met 0-1 de leiding nam. TOP Oss kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Kamaci, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut moest FC Dordrecht verder met een man minder nadat G. Hamer een rode kaart had gekregen.

In de 60e minuut was het TOP Oss dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van R. van der Venne. Na 79 minuten werd de voorsprong voor TOP Oss vergroot nadat F. Kamaci de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor TOP Oss.

LIVE TOP Oss - FC Dordrecht 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt D. Mahmudov FC Dordrecht 0-1
22' Doelpunt TOP Oss Doelpunt F. Kamaci TOP Oss 1-1
22' Rode kaart FC Dordrecht Rode kaart voor G. Hamer FC Dordrecht
39' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. van der Venne TOP Oss
39' Wissel FC Dordrecht Wissel D. Bakker voor T. Groothusen FC Dordrecht
50' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor A. Calcan FC Dordrecht
57' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. Stuy van den Herik TOP Oss
60' Doelpunt TOP Oss Doelpunt R. van der Venne TOP Oss 2-1
70' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Arias voor C. Misidjan FC Dordrecht
75' Wissel TOP Oss Wissel H. Dogan voor I. Bakx TOP Oss
79' Doelpunt TOP Oss Doelpunt F. Kamaci TOP Oss 3-1
81' Wissel TOP Oss Wissel L. de Sa voor R. van der Venne TOP Oss
81' Wissel FC Dordrecht Wissel M. L. Duarte Lopes voor T. Rosenthal FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - FC Dordrecht
Opstellingen TOP Oss - FC Dordrecht

Voorbeschouwing TOP Oss - FC Dordrecht

TOP Oss en FC Dordrecht treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 13 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is FC Dordrecht favoriet. 9 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor TOP Oss. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 3
Winst FC Dordrecht 9
Gelijkspel 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 3e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.