Nabeschouwing TOP Oss - Go Ahead Eagles (1-6) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 6 oktober 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt TOP Oss het vrijdag 6 oktober 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Go Ahead Eagles (1-6)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 1-6 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door P. Langedijk, waarmee Go Ahead Eagles met 0-1 de leiding nam. Go Ahead Eagles vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Hendriks op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Go Ahead Eagles vervolgens op 0-3. Het was S. Hendriks die vanaf 11 meter wist te scoren in de 48e minuut.

Ook na de derde treffer nam Go Ahead Eagles geen gas terug, waardoor in de 51e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van G. Werkhoven. In de 78e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van TOP Oss speler F. Kamaci. In de 84e minuut was het P. Maneschijn van Go Ahead Eagles wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Namens Go Ahead Eagles mocht J. Suk in de 85e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 1-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 1-6 stand in het voordeel van Go Ahead Eagles.

LIVE TOP Oss - Go Ahead Eagles 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt P. Langedijk met assist van S. Beltrame Go Ahead Eagles 0-1
22' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. van der Venne TOP Oss
42' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Hendriks met assist van S. Beltrame Go Ahead Eagles 0-2
46' Wissel TOP Oss Wissel L. de Sa voor L. Kaak TOP Oss
46' Wissel TOP Oss Wissel T. van Pol voor E. Quekel TOP Oss
48' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor N. Fleuren TOP Oss
48' Penalty Go Ahead Eagles Penalty S. Hendriks Go Ahead Eagles 0-3
50' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. Stuy van den Herik TOP Oss
51' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt G. Werkhoven met assist van S. Hendriks Go Ahead Eagles 0-4
55' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor F. Kamaci TOP Oss
72' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. Maneschijn voor G. Werkhoven Go Ahead Eagles
76' Wissel Go Ahead Eagles Wissel B. Soumaoro voor S. Overgoor Go Ahead Eagles
78' Penalty TOP Oss Penalty F. Kamaci TOP Oss 1-4
80' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Eghan voor S. Beltrame Go Ahead Eagles
84' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt P. Maneschijn met assist van J. Suk Go Ahead Eagles 1-5
85' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Suk Go Ahead Eagles 1-6
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Go Ahead Eagles
Opstellingen TOP Oss - Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing TOP Oss - Go Ahead Eagles

TOP Oss en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 18 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 8 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor TOP Oss. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 4
Winst Go Ahead Eagles 8
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 5e positie staat, terwijl we Go Ahead Eagles terugvinden op de 15e plaats.