Nabeschouwing TOP Oss - Helmond Sport (0-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 17 november 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt TOP Oss het vrijdag 17 november 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Helmond Sport (0-0)

De Eerste Divisie 2017/2018 wedstrijd tussen TOP Oss en Helmond Sport geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Fecunda in de 25e minuut, waardoor Helmond Sport met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren TOP Oss en Helmond Sport gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor TOP Oss, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE TOP Oss - Helmond Sport 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Rode kaart Helmond Sport Rode kaart voor M. Fecunda Helmond Sport
32' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor H. Dogan TOP Oss
65' Wissel Helmond Sport Wissel F. Zeldenrust voor A. Naudts Helmond Sport
66' Wissel Helmond Sport Wissel D. de Braal voor G. Damen Helmond Sport
72' Wissel TOP Oss Wissel R. van de Sande voor R. Stuy van den Herik TOP Oss
73' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Warmolts Helmond Sport
77' Wissel TOP Oss Wissel F. Adarabioyo voor L. de Sa TOP Oss
81' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor F. de Regt TOP Oss
87' Wissel TOP Oss Wissel T. van Pol voor I. Bakx TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Helmond Sport
Opstellingen TOP Oss - Helmond Sport

Voorbeschouwing TOP Oss - Helmond Sport

TOP Oss en Helmond Sport treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 20 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Helmond Sport favoriet. 13 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor TOP Oss. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 6
Winst Helmond Sport 13
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 7e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 16e plaats.