Nabeschouwing TOP Oss - Jong Ajax (1-2) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 19 februari 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt TOP Oss het vrijdag 19 februari 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong Ajax (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong Ajax is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Jong Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Acolatse. Helaas voor Jong Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Jong Ajax dat via V. Černý dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Kamaçi dacht na 52 minuten te scoren voor TOP Oss, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 66e minuut werd L. Owusu van Jong Ajax met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Jong Ajax het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Jong Ajax
1
2
LIVE TOP Oss - Jong Ajax 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt E. Acolatse Jong Ajax
32' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor F. Kamaçi TOP Oss
49' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Černý Jong Ajax
52' Doelpunt TOP Oss Doelpunt F. Kamaçi TOP Oss
61' Wissel Jong Ajax Wissel T. Lartey Sanniez voor D. van Bruggen Jong Ajax
66' Rode kaart Jong Ajax Rode kaart voor L. Owusu Jong Ajax
67' Wissel Jong Ajax Wissel D. Mirani voor E. Acolatse Jong Ajax
69' Wissel TOP Oss Wissel I. van Eijma voor F. Zschusschen TOP Oss
77' Wissel Jong Ajax Wissel S. Hendriks voor A. Nouri Jong Ajax
83' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor P. Clement Jong Ajax
83' Wissel TOP Oss Wissel R. Roshanali voor R. Stuij van den Herik TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Jong Ajax
Opstellingen TOP Oss - Jong Ajax

Voorbeschouwing TOP Oss - Jong Ajax

TOP Oss en Jong Ajax treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 28 september 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Jong Ajax favoriet. 2 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor TOP Oss. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.