Nabeschouwing TOP Oss - Jong Ajax (0-3) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 29 september 2017 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt TOP Oss het vrijdag 29 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong Ajax (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong Ajax is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Jong Ajax kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van D. de Wit. Jong Ajax vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Cassierra op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Jong Ajax, waarmee N. Mazraoui zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Jong Ajax gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Jong Ajax dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE TOP Oss - Jong Ajax 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. de Wit met assist van N. Mazraoui Jong Ajax 0-1
8' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt M. Cassierra Jong Ajax 0-2
27' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor F. de Regt TOP Oss
33' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt N. Mazraoui met assist van D. Johnsen Jong Ajax 0-3
54' Wissel TOP Oss Wissel T. van Pol voor L. Pique TOP Oss
58' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor R. Stuy van den Herik TOP Oss
61' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor I. Bakx TOP Oss
74' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. de Sa TOP Oss
75' Wissel TOP Oss Wissel R. van de Sande voor H. Dogan TOP Oss
78' Wissel Jong Ajax Wissel T. Bijleveld voor C. Eiting Jong Ajax
80' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor T. Bijleveld Jong Ajax
83' Wissel Jong Ajax Wissel A. Matusiwa voor D. Johnsen Jong Ajax
83' Wissel Jong Ajax Wissel M. De Wit voor N. Mazraoui Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Jong Ajax
Opstellingen TOP Oss - Jong Ajax
Voorbeschouwing TOP Oss - Jong Ajax

TOP Oss en Jong Ajax treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 3 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Jong Ajax favoriet. 5 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor TOP Oss. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 1
Winst Jong Ajax 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 4e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 1e plaats.