Nabeschouwing TOP Oss - Jong Utrecht (2-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Vrijdag 19 januari 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt TOP Oss het vrijdag 19 januari 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Jong Utrecht (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 2-0 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door F. Kamaci, waarmee TOP Oss met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist TOP Oss opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het R. Oratmangoen die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor TOP Oss.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor TOP Oss.

LIVE TOP Oss - Jong Utrecht 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor M. Peijnenburg Jong Utrecht
57' Doelpunt TOP Oss Doelpunt F. Kamaci met assist van R. van der Venne TOP Oss 1-0
63' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor D. van der Sluys TOP Oss
65' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Mallahi voor M. Peijnenburg Jong Utrecht
72' Wissel Jong Utrecht Wissel L. Dekkers voor T. Ozbozkurt Jong Utrecht
77' Wissel TOP Oss Wissel R. Oratmangoen voor F. Adarabioyo TOP Oss
84' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Hilterman voor B. Sinteur Jong Utrecht
87' Doelpunt TOP Oss Doelpunt R. Oratmangoen TOP Oss 2-0
89' Wissel TOP Oss Wissel D. Klomp voor I. Bakx TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Jong Utrecht
Opstellingen TOP Oss - Jong Utrecht
De opstellingen van TOP Oss en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - Jong Utrecht

TOP Oss en Jong Utrecht treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 21 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is TOP Oss favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 2
Winst Jong Utrecht 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 7e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 20e plaats.