Nabeschouwing TOP Oss - NAC Breda (1-6) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 30 oktober 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt TOP Oss het vrijdag 30 oktober 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - NAC Breda (1-6)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en NAC Breda is geëindigd in een 1-6 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht TOP Oss op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Bakx. Helaas voor TOP Oss werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het NAC Breda dat via J. Suk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Seuntjens dacht na 29 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 50e minuut scoorde NAC Breda via S. Ars, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 58 minuten spelen wist NAC Breda via M. Seuntjens de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 85e minuut scoorde K. Brands namens NAC Breda. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek J. Suk te scoren voor NAC Breda, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-6 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - NAC Breda
1
6
LIVE TOP Oss - NAC Breda 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt TOP Oss Doelpunt I. Bakx TOP Oss
24' Doelpunt NAC Breda Doelpunt J. Suk NAC Breda
29' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Seuntjens NAC Breda
35' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor L. Pedro NAC Breda
46' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor J. Ket TOP Oss
50' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. Ars NAC Breda
58' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Seuntjens NAC Breda
69' Wissel TOP Oss Wissel A. Fortes voor R. van der Venne TOP Oss
72' Wissel NAC Breda Wissel K. Brands voor V. Lazić NAC Breda
76' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor A. Fortes TOP Oss
81' Wissel NAC Breda Wissel E. Hooi voor S. Ars NAC Breda
85' Penalty NAC Breda Penalty K. Brands NAC Breda
85' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor I. Bakx TOP Oss
88' Doelpunt NAC Breda Doelpunt J. Suk NAC Breda
88' Wissel NAC Breda Wissel G. Damen voor R. Stam NAC Breda