Nabeschouwing TOP Oss - NEC (3-0) || Eerste Divisie 2017/2018

Maandag 15 januari 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2017/2018 neemt TOP Oss het maandag 15 januari 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - NEC (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en NEC is onder leiding van scheidsrechter Reinold Wiedemeijer geëindigd in een 3-0 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van F. Sturing zette TOP Oss op een 1-0 voorsprong in de 4e minuut van de wedstrijd. TOP Oss vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Bakx op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van TOP Oss, waarmee T. van Pol zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 88e minuut werd M. Grotenbreg van TOP Oss met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor TOP Oss het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Reinold Wiedemeijer, waardoor TOP Oss dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - NEC
Goals
3
0
Balbezit
32%
68%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
4
5
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
53
85
Gevaarlijke aanvallen
25
58
Corners
0
15
Wissels
2
3
LIVE TOP Oss - NEC 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Eigen doelpunt TOP Oss Eigen doelpunt F. Sturing TOP Oss 1-0
28' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Kaak TOP Oss
29' Doelpunt TOP Oss Doelpunt I. Bakx met assist van D. van der Sluys TOP Oss 2-0
46' Wissel NEC Wissel T. van de Pavert voor C. Verdonk NEC
61' Wissel NEC Wissel S. Braken voor J. Schuurman NEC
73' Doelpunt TOP Oss Doelpunt T. van Pol TOP Oss 3-0
74' Wissel TOP Oss Wissel M. Grotenbreg voor T. van Pol TOP Oss
78' Wissel NEC Wissel G. Joppen voor M. Heinloth NEC
88' Rode kaart TOP Oss Rode kaart voor M. Grotenbreg TOP Oss
91' Wissel TOP Oss Wissel D. Klomp voor I. Bakx TOP Oss
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - NEC
Opstellingen TOP Oss - NEC
De opstellingen van TOP Oss en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - NEC

TOP Oss en NEC treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Reinold Wiedemeijer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en NEC in de Eerste Divisie vond plaats op 6 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 2 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor TOP Oss. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 0
Winst NEC 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 11e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
TOP Oss - NEC Opstelling TOP Oss Opstelling NEC Live TOP Oss - NEC Live TOP Oss - NEC kijken TOP Oss - NEC kijken Live TOP Oss - NEC stream TOP Oss - NEC Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - NEC Uitslag TOP Oss - NEC Statistieken TOP Oss - NEC Eerste Divisie 2017/2018 TOP Oss - NEC wedden TOP Oss - NEC gokken TOP Oss - NEC Unibet