Nabeschouwing VVV Venlo - Jong Ajax (3-0) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 30 oktober 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt VVV Venlo het vrijdag 30 oktober 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax.

Via de VVV Venlo - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Jong Ajax (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en Jong Ajax is geëindigd in een 3-0 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 23e minuut dacht VVV-Venlo op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Seuntjens. Helaas voor VVV-Venlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het VVV-Venlo dat via R. Seuntjens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Opoku dacht na 40 minuten te scoren voor VVV-Venlo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - Jong Ajax
3
0
LIVE VVV Venlo - Jong Ajax 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt R. Seuntjens VVV-Venlo
25' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt R. Seuntjens VVV-Venlo
40' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Opoku VVV-Venlo
63' Wissel Jong Ajax Wissel T. Lartey Sanniez voor L. Owusu Jong Ajax
67' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Hunte voor L. Resida VVV-Venlo
67' Wissel Jong Ajax Wissel A. El Mahdioui voor P. Clement Jong Ajax
68' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor D. Dankerlui Jong Ajax
78' Wissel VVV-Venlo Wissel Q. Kruijsen voor G. Nijholt VVV-Venlo
81' Wissel Jong Ajax Wissel Z. El Azzouzi voor E. Acolatse Jong Ajax
85' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Sevinç voor D. Post VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Jong Ajax
Opstellingen VVV Venlo - Jong Ajax

Voorbeschouwing VVV Venlo - Jong Ajax

VVV Venlo en Jong Ajax treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en Jong Ajax in de Eerste Divisie vond plaats op 13 maart 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel VVV Venlo als Jong Ajax wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.