Nabeschouwing VVV Venlo - NAC Breda (4-3) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 26 februari 2016 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt VVV Venlo het vrijdag 26 februari 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda.

Via de VVV Venlo - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - NAC Breda (4-3)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en NAC Breda is geëindigd in een 4-3 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Ars. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het VVV-Venlo dat via K. Haagen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Haagen dacht na 45 minuten te scoren voor VVV-Venlo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde VVV-Venlo via G. Nijholt, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 67 minuten spelen wist NAC Breda via S. Ars de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 79e minuut scoorde J. Opoku namens VVV-Venlo. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 89e minuut leek K. Haagen te scoren voor NAC Breda, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - NAC Breda
4
3
LIVE VVV Venlo - NAC Breda 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. Ars NAC Breda
24' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt K. Haagen VVV-Venlo
28' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor M. Rutten VVV-Venlo
28' Wissel NAC Breda Wissel V. Lazić voor D. Verbeek NAC Breda
38' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor K. van Diermen NAC Breda
45' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt K. Haagen VVV-Venlo
61' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt G. Nijholt VVV-Venlo
65' Wissel NAC Breda Wissel E. Ünal voor V. Lazić NAC Breda
65' Wissel NAC Breda Wissel J. Suk voor D. Naah NAC Breda
67' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. Ars NAC Breda
70' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor L. Pedro NAC Breda
79' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Opoku VVV-Venlo
79' Wissel VVV-Venlo Wissel L. Resida voor M. Paulissen VVV-Venlo
89' Eigen doelpunt NAC Breda Eigen doelpunt K. Haagen NAC Breda
89' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Hunte voor V. van Crooij VVV-Venlo
90' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Stam NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - NAC Breda
Opstellingen VVV Venlo - NAC Breda

Voorbeschouwing VVV Venlo - NAC Breda

VVV Venlo en NAC Breda treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 2 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is VVV Venlo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl NAC Breda slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.