Nabeschouwing VVV Venlo - TOP Oss (1-2) || Eerste Divisie 2015/2016

Vrijdag 14 augustus 2015 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2015/2016 neemt VVV Venlo het vrijdag 14 augustus 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss.

Via de VVV Venlo - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - TOP Oss (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en TOP Oss is geëindigd in een 1-2 overwinning voor TOP Oss. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Bourdouxhe in de 38e minuut, waardoor VVV-Venlo met een man minder kwam te staan. In de 39e minuut was het TOP Oss dat via S. Conneh dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Resida dacht na 53 minuten te scoren voor VVV-Venlo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde TOP Oss via A. Fortes, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - TOP Oss
1
2
LIVE VVV Venlo - TOP Oss 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Rode kaart VVV-Venlo Rode kaart voor J. Bourdouxhe VVV-Venlo
39' Penalty TOP Oss Penalty S. Conneh TOP Oss
44' Wissel VVV-Venlo Wissel N. Fleuren voor V. van Crooij VVV-Venlo
53' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt L. Resida VVV-Venlo
58' Wissel TOP Oss Wissel P. Kok voor D. van der Sluys TOP Oss
59' Doelpunt TOP Oss Doelpunt A. Fortes TOP Oss
60' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor A. Fortes TOP Oss
66' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor I. Bakx TOP Oss
75' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Hunte voor J. Promes VVV-Venlo
77' Wissel TOP Oss Wissel J. van den Ouweland voor L. Piqué TOP Oss
81' Wissel TOP Oss Wissel W. de Vogel voor A. Fortes TOP Oss
89' Wissel VVV-Venlo Wissel D. Gijzen voor J. Opoku VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - TOP Oss
Opstellingen VVV Venlo - TOP Oss

Voorbeschouwing VVV Venlo - TOP Oss

VVV Venlo en TOP Oss treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 9 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is VVV Venlo favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.