Nabeschouwing ADO Den Haag - Alkmaar Vrouwen (2-2) || Eredivisie Vrouwen 2020/2021

Vrijdag 30 oktober 2020 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2020/2021 neemt ADO Den Haag het vrijdag 30 oktober 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Alkmaar Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Alkmaar Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Alkmaar Vrouwen (2-2)

De Eredivisie Vrouwen 2020/2021 wedstrijd tussen ADO Den Haag en Alkmaar Vrouwen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door C. Ripa, waarmee VV Alkmaar W met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag W kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Dessing, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam ADO Den Haag W vervolgens op 2-1. Het was G. Hendriks die vanaf 11 meter wist te scoren in de 64e minuut.

Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Koopman de 2-2 maakte voor VV Alkmaar W. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE ADO Den Haag - Alkmaar Vrouwen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Alkmaar Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt VV Alkmaar W Doelpunt C. Ripa VV Alkmaar W 0-1
35' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt S. Dessing ADO Den Haag W 1-1
41' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor N. Noordam ADO Den Haag W
46' Wissel ADO Den Haag W Wissel J. van Belen voor S. Dessing ADO Den Haag W
46' Wissel VV Alkmaar W Wissel C. Hulst voor K. Coady VV Alkmaar W
52' Gele kaart VV Alkmaar W Gele kaart voor N. Pellens VV Alkmaar W
62' Wissel ADO Den Haag W Wissel M. Looijen voor K. Nelemans ADO Den Haag W
62' Wissel VV Alkmaar W Wissel C. Schouwstra voor E. Henschen VV Alkmaar W
64' Penalty ADO Den Haag W Penalty G. Hendriks ADO Den Haag W 2-1
72' Wissel ADO Den Haag W Wissel P. Raaijmakers voor E. Koster ADO Den Haag W
81' Doelpunt VV Alkmaar W Doelpunt S. Koopman met assist van A. Kruijthof VV Alkmaar W 2-2
95' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor J. van Belen ADO Den Haag W
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Alkmaar Vrouwen
Opstellingen ADO Den Haag - Alkmaar Vrouwen
De opstellingen van ADO Den Haag en Alkmaar Vrouwen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.