Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente (0-0) || Eredivisie Vrouwen 2020/2021

Vrijdag 5 maart 2021 - 19:30 uur



In de Eredivisie Vrouwen 2020/2021 neemt ADO Den Haag het vrijdag 5 maart 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente (0-0)

De Eredivisie Vrouwen 2020/2021 wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Twente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren ADO Den Haag en FC Twente gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jac van Dongen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - FC Twente
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
18
12
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
103
81
Gevaarlijke aanvallen
54
37
Corners
3
3
Wissels
3
2
LIVE ADO Den Haag - FC Twente 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Wissel FC Twente W Wissel A. Stolze voor K. Casparij FC Twente W
63' Wissel FC Twente W Wissel S. Giesen voor M. Olislagers FC Twente W
70' Gele kaart FC Twente W Gele kaart voor K. van Es FC Twente W
74' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor K. Nelemans ADO Den Haag W
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Twente
Opstellingen ADO Den Haag - FC Twente
De opstellingen van ADO Den Haag en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing ADO Den Haag - FC Twente

ADO Den Haag en FC Twente treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jac van Dongen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en FC Twente in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 11 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is FC Twente favoriet. 6 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor ADO Den Haag. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 2
Winst FC Twente 6
Gelijkspel 0
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 4e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
ADO Den Haag - FC Twente Opstelling ADO Den Haag Opstelling FC Twente Live ADO Den Haag - FC Twente Live ADO Den Haag - FC Twente kijken ADO Den Haag - FC Twente kijken Live ADO Den Haag - FC Twente stream ADO Den Haag - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente Uitslag ADO Den Haag - FC Twente Statistieken ADO Den Haag - FC Twente Eredivisie Vrouwen 2020/2021 ADO Den Haag - FC Twente wedden ADO Den Haag - FC Twente gokken ADO Den Haag - FC Twente Unibet