Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente (0-3) || Eredivisie Vrouwen 2020/2021

Vrijdag 2 oktober 2020 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2020/2021 neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 2 oktober 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente (0-3)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Robin Koster geëindigd in een 0-3 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door R. Jansen, waarmee FC Twente W met 0-1 de leiding nam. FC Twente W vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. van Es op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van FC Twente W, waarmee F. Kalma zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robin Koster, waardoor FC Twente dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt FC Twente W Doelpunt R. Jansen FC Twente W 0-1
51' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel N. de Breij voor A. Bhagerath Excelsior Rotterdam W
64' Doelpunt FC Twente W Doelpunt K. van Es met assist van B. Jansen FC Twente W 0-2
64' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel L. Hemminga voor S. Aurélio Excelsior Rotterdam W
66' Wissel FC Twente W Wissel E. Dhont voor B. Jansen FC Twente W
82' Doelpunt FC Twente W Doelpunt F. Kalma met assist van E. Dhont FC Twente W 0-3
90' Wissel FC Twente W Wissel S. Ellouzi voor A. Stolze FC Twente W
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente
De opstellingen van Excelsior Barendrecht Vrouwen en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - FC Twente

Excelsior Barendrecht Vrouwen en FC Twente treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Koster en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en FC Twente in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 15 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is FC Twente favoriet. 4 keer wist de ploeg van Excelsior Barendrecht Vrouwen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Excelsior Barendrecht Vrouwen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Winst FC Twente 4
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Barendrecht Vrouwen op een 7e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.