Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen (2-2) || Eredivisie Vrouwen 2021/2022

Vrijdag 3 december 2021 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2021/2022 neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 3 december 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen (2-2)

De Eredivisie Vrouwen 2021/2022 wedstrijd tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door K. McFarland, waarmee SC Heerenveen W met 0-1 de leiding nam. Excelsior Rotterdam W kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Ellouzi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette C. Ripa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee SC Heerenveen W de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Noordermeer de 2-2 maakte voor Excelsior Rotterdam W. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor D. Philippo SC Heerenveen W
17' Gele kaart Excelsior Rotterdam W Gele kaart voor L. van Vliet Excelsior Rotterdam W
21' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt K. McFarland SC Heerenveen W 0-1
46' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt S. Ellouzi Excelsior Rotterdam W 1-1
51' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor M. Bormans SC Heerenveen W
61' Wissel SC Heerenveen W Wissel Z. van de Ven voor E. Kerkhof SC Heerenveen W
64' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel S. Coelho Aurélio voor R. Kleine Excelsior Rotterdam W
64' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel K. Hendriks voor F. Nieuwland Excelsior Rotterdam W
64' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Y. van Goch voor J. Kersten Excelsior Rotterdam W
70' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt C. Ripa SC Heerenveen W 1-2
76' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Z. van Delft voor I. van Bokhoven Excelsior Rotterdam W
78' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt D. Noordermeer met assist van K. Hendriks Excelsior Rotterdam W 2-2
80' Wissel SC Heerenveen W Wissel N. Nijstad voor N. van Dijk SC Heerenveen W
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen
De opstellingen van Excelsior Barendrecht Vrouwen en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.