Nabeschouwing SC Heerenveen - ADO Den Haag (3-3) || Eredivisie Vrouwen 2020/2021

Dinsdag 9 maart 2021 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2020/2021 neemt SC Heerenveen het dinsdag 9 maart 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de SC Heerenveen - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - ADO Den Haag (3-3)

De Eredivisie Vrouwen 2020/2021 wedstrijd tussen SC Heerenveen en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door L. Rijsbergen, waarmee ADO Den Haag W met 0-1 de leiding nam. SC Heerenveen W kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. van der Veen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette J. Ravensbergen zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee ADO Den Haag W de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat W. ter Beek de 2-2 maakte voor SC Heerenveen W. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. In de 87e werkte G. Hendriks de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor ADO Den Haag W. Het was J. Ravensbergen die in de 92e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Reinoud Weiland bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE SC Heerenveen - ADO Den Haag 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor L. Rijsbergen ADO Den Haag W
27' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt L. Rijsbergen ADO Den Haag W 0-1
40' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor R. van der Veen SC Heerenveen W
46' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt R. van der Veen SC Heerenveen W 1-1
46' Wissel SC Heerenveen W Wissel W. ter Beek voor K. van de Westeringh SC Heerenveen W
49' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor C. Okken SC Heerenveen W
54' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor J. van Belen ADO Den Haag W
62' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt J. Ravensbergen met assist van L. Rijsbergen ADO Den Haag W 1-2
64' Wissel SC Heerenveen W Wissel J. Altelaar voor D. Philippo SC Heerenveen W
75' Wissel ADO Den Haag W Wissel A. Sellies voor J. van Belen ADO Den Haag W
79' Wissel SC Heerenveen W Wissel A. Tuin voor E. Huls SC Heerenveen W
79' Wissel SC Heerenveen W Wissel N. van Dijk voor Z. van de Ven SC Heerenveen W
80' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt W. ter Beek SC Heerenveen W 2-2
82' Wissel SC Heerenveen W Wissel J. van der Veen voor W. Douma SC Heerenveen W
87' Eigen doelpunt SC Heerenveen W Eigen doelpunt G. Hendriks SC Heerenveen W 3-2
89' Wissel ADO Den Haag W Wissel N. IJzerman voor L. Rijsbergen ADO Den Haag W
89' Wissel ADO Den Haag W Wissel E. Koster voor N. Noordam ADO Den Haag W
92' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt J. Ravensbergen ADO Den Haag W 3-3
93' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor E. Koster ADO Den Haag W
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - ADO Den Haag
Opstellingen SC Heerenveen - ADO Den Haag
De opstellingen van SC Heerenveen en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SC Heerenveen - ADO Den Haag

SC Heerenveen en ADO Den Haag treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Reinoud Weiland en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en ADO Den Haag in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 2 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is ADO Den Haag favoriet. 3 keer wist de ploeg van SC Heerenveen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor SC Heerenveen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst SC Heerenveen 2
Winst ADO Den Haag 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Heerenveen op een 5e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 4e plaats.