Nabeschouwing ADO Den Haag - NEC (2-3) || Eredivisie 2009/2010

Woensdag 14 april 2010 - 21:00 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt ADO Den Haag het woensdag 14 april 2010 om 21:00 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de ADO Den Haag - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - NEC (2-3)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en NEC is geëindigd in een 2-3 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Nuytinck. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het ADO Den Haag dat via W. Verhoek dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. ten Voorde dacht na 78 minuten te scoren voor NEC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde NEC via C. Kum, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist NEC via P. Pothuizen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - NEC
2
3
LIVE ADO Den Haag - NEC 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Eigen doelpunt ADO Den Haag Eigen doelpunt B. Nuytinck ADO Den Haag
17' Gele kaart NEC Gele kaart voor R. Zomer NEC
39' Gele kaart NEC Gele kaart voor A. Radomski NEC
42' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor K. Luijckx ADO Den Haag
46' Wissel NEC Wissel R. ten Voorde voor M. Burgzorg NEC
53' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt W. Verhoek ADO Den Haag
53' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Milic voor K. Luijckx ADO Den Haag
75' Wissel ADO Den Haag Wissel R. van den Bergh voor W. Verhoek ADO Den Haag
78' Doelpunt NEC Doelpunt R. ten Voorde NEC
82' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor R. van den Bergh ADO Den Haag
84' Eigen doelpunt NEC Eigen doelpunt C. Kum NEC
85' Doelpunt NEC Doelpunt P. Pothuizen NEC
85' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor A. Ammi ADO Den Haag
86' Wissel ADO Den Haag Wissel A. Oper voor P. Bosschaart ADO Den Haag
87' Wissel NEC Wissel R. van Eijden voor A. Radomski NEC
91' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor K. Soltani ADO Den Haag
91' Gele kaart NEC Gele kaart voor B. Sibum NEC
92' Wissel NEC Wissel E. Fejzullahu voor J. Sarpong NEC
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - NEC
Opstellingen ADO Den Haag - NEC
De opstellingen van ADO Den Haag en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.