Nabeschouwing FC Groningen - FC Utrecht (0-2) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 9 mei 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Groningen het zondag 9 mei 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - FC Utrecht (0-2)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en FC Utrecht is geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 38e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van R. van Wolfswinkel. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het FC Utrecht dat via N. Asare dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - FC Utrecht
LIVE FC Groningen - FC Utrecht 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. van Wolfswinkel FC Utrecht
45' Wissel FC Utrecht Wissel L. Loval-Landré voor J. Mulenga FC Utrecht
46' Wissel FC Groningen Wissel D. Lachman voor N. Pedersen FC Groningen
46' Wissel FC Groningen Wissel T. Lucius voor T. Sparv FC Groningen
49' Wissel FC Groningen Wissel F. Olijve voor D. Blind FC Groningen
56' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor T. Hiariej FC Groningen
59' Wissel FC Utrecht Wissel E. Danso voor R. van Wolfswinkel FC Utrecht
81' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt N. Asare FC Utrecht
85' Wissel FC Utrecht Wissel G. Nijholt voor D. Mertens FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - FC Utrecht
Opstellingen FC Groningen - FC Utrecht
De opstellingen van FC Groningen en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.