Nabeschouwing FC Groningen - Willem II (4-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 11 april 2010 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Groningen het zondag 11 april 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - Willem II (4-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en Willem II is geëindigd in een 4-0 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht FC Groningen op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Enevoldsen. Helaas voor FC Groningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het FC Groningen dat via N. Pedersen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Matavz dacht na 38 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde FC Groningen via L. Bacuna, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - Willem II
Goals
4
0
LIVE FC Groningen - Willem II 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Enevoldsen FC Groningen
22' Doelpunt FC Groningen Doelpunt N. Pedersen FC Groningen
38' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Matavz FC Groningen
46' Wissel FC Groningen Wissel T. Hiariej voor F. Stenman FC Groningen
57' Doelpunt FC Groningen Doelpunt L. Bacuna FC Groningen
61' Wissel FC Groningen Wissel T. Sparv voor O. Ajilore FC Groningen
70' Gele kaart Willem II Gele kaart voor M. Bruma Willem II
76' Wissel Willem II Wissel J. van der Heijden voor M. Donald Willem II
77' Wissel FC Groningen Wissel S. Koc voor N. Pedersen FC Groningen
81' Wissel Willem II Wissel R. Reniers voor S. Zijler Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - Willem II
Opstellingen FC Groningen - Willem II
De opstellingen van FC Groningen en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Groningen
# Speler Pos.
1
5 Fredrik Stenman
3 Gibril Sankoh
7 Andreas Granqvist
18 Daley Blind
13
23 Thomas Enevoldsen
15
43 Leandro Bacuna
14 Nicklas Pedersen
11 Tim Matavž
Wissels FC Groningen
# Speler Pos.
24 Tom Hiariej
8 Tim Sparv
16 Serhat Koç
Voorbeschouwing FC Groningen - Willem II

FC Groningen en Willem II treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen FC Groningen en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 18 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Groningen als Willem II wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Groningen 4
Winst Willem II 4
Gelijkspel 1
Totaal 9
Tags
FC Groningen - Willem II Opstelling FC Groningen Opstelling Willem II Live FC Groningen - Willem II Live FC Groningen - Willem II kijken FC Groningen - Willem II kijken Live FC Groningen - Willem II stream FC Groningen - Willem II Fox Sports Nabeschouwing FC Groningen - Willem II Uitslag FC Groningen - Willem II Statistieken FC Groningen - Willem II Eredivisie 2009/2010 FC Groningen - Willem II wedden FC Groningen - Willem II gokken FC Groningen - Willem II Unibet