Nabeschouwing Feyenoord - Sparta Rotterdam (3-0) || Eredivisie 2009/2010

Woensdag 14 april 2010 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Feyenoord het woensdag 14 april 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam.

Via de Feyenoord - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Sparta Rotterdam (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Wijnaldum. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Feyenoord dat via L. Bruins dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Tomasson dacht na 75 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - Sparta Rotterdam
3
0
LIVE Feyenoord - Sparta Rotterdam 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor André Bahía Feyenoord
16' Wissel Feyenoord Wissel B. Schenkeveld voor R. Vlaar Feyenoord
27' Doelpunt Feyenoord Doelpunt G. Wijnaldum Feyenoord
27' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor G. Wijnaldum Feyenoord
35' Wissel Sparta Rotterdam Wissel S. van Gessel voor D. Abdul Sparta Rotterdam
46' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Bruins Feyenoord
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel L. Duarte voor M. Koenders Sparta Rotterdam
56' Wissel Feyenoord Wissel T. de Cler voor K. Leerdam Feyenoord
70' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Denneboom voor D. Bodul Sparta Rotterdam
72' Wissel Feyenoord Wissel J. Tomasson voor S. Cissé Feyenoord
75' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Tomasson Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Sparta Rotterdam
Opstellingen Feyenoord - Sparta Rotterdam
De opstellingen van Feyenoord en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Sparta Rotterdam
14 Romano Denneboom
4
32 Lerin Duarte
Voorbeschouwing Feyenoord - Sparta Rotterdam

Feyenoord en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam in de Eredivisie vond plaats op 18 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Sparta Rotterdam slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.