Nabeschouwing ADO Den Haag - Roda JC (4-2) || Eredivisie 2010/2011

Donderdag 19 mei 2011 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt ADO Den Haag het donderdag 19 mei 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de ADO Den Haag - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Roda JC (4-2)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en Roda JC is geëindigd in een 4-2 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Immers. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het ADO Den Haag dat via F. Kubik dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Bulykin dacht na 23 minuten te scoren voor ADO Den Haag, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 27e minuut scoorde Roda JC Kerkrade via M. Skoubo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 41 minuten spelen wist ADO Den Haag via C. Vicento de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 45 minuten werd D. Bulykin van ADO Den Haag met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 78e minuut leek R. Meulens te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - Roda JC
4
2
LIVE ADO Den Haag - Roda JC 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt L. Immers ADO Den Haag
14' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt F. Kubik met assist van L. Immers ADO Den Haag
17' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Vormer Roda JC Kerkrade
23' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Bulykin met assist van C. Vicento ADO Den Haag
27' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Skoubo met assist van J. Hempte Roda JC Kerkrade
28' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor J. Hempte Roda JC Kerkrade
30' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor B. Bodor Roda JC Kerkrade
41' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt C. Vicento met assist van D. Bulykin ADO Den Haag
45' Rode kaart ADO Den Haag Rode kaart voor D. Bulykin ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel K. Visser voor F. Kubik ADO Den Haag
55' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Meulens voor W. Pluim Roda JC Kerkrade
61' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel A. Sutchuin Djoum voor B. Bodor Roda JC Kerkrade
66' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Wielaert Roda JC Kerkrade
78' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt R. Meulens met assist van R. Vormer Roda JC Kerkrade
88' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor D. De Fauw Roda JC Kerkrade
89' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel S. Huysegems voor L. Delorge Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Roda JC
Opstellingen ADO Den Haag - Roda JC
De opstellingen van ADO Den Haag en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing ADO Den Haag - Roda JC

ADO Den Haag en Roda JC treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 11 december 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Roda JC favoriet. 6 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor ADO Den Haag. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.