Nabeschouwing FC Groningen - Heracles (2-1) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 22 mei 2011 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt FC Groningen het zondag 22 mei 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Euroborg in Groningen.

Via de FC Groningen - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - Heracles (2-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en Heracles is geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht FC Groningen op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Andersson. Helaas voor FC Groningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het FC Groningen dat via O. Ajilore dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 76e minuut kreeg T. Sparv van FC Groningen voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Groningen de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 87e minuut scoorde Heracles Almelo via G. Plet, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - Heracles
2
1
LIVE FC Groningen - Heracles 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor J. Ivens FC Groningen
28' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor T. Sparv FC Groningen
29' Doelpunt FC Groningen Doelpunt P. Andersson met assist van D. Tadić FC Groningen
47' Doelpunt FC Groningen Doelpunt O. Ajilore met assist van D. Tadić FC Groningen
51' Wissel Heracles Almelo Wissel G. Plet voor D. Douglas Heracles Almelo
60' Wissel FC Groningen Wissel T. Enevoldsen voor O. Ajilore FC Groningen
67' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Rienstra voor A. van der Linden Heracles Almelo
69' Wissel FC Groningen Wissel V. van Dijk voor T. Hiariej FC Groningen
73' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor T. Enevoldsen FC Groningen
76' Tweede gele kaart FC Groningen Tweede gele kaart voor T. Sparv FC Groningen
76' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Fledderus Heracles Almelo
77' Wissel FC Groningen Wissel J. Veldmate voor P. Andersson FC Groningen
79' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor B. Rienstra Heracles Almelo
79' Wissel Heracles Almelo Wissel P. Reekers voor B. Maertens Heracles Almelo
87' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt G. Plet met assist van K. Quansah Heracles Almelo
88' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor P. Reekers Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - Heracles
Opstellingen FC Groningen - Heracles
De opstellingen van FC Groningen en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Groningen - Heracles

FC Groningen en Heracles treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen FC Groningen en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 19 mei 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 6 keer wist de ploeg van FC Groningen te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor FC Groningen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.