Nabeschouwing FC Twente - Willem II (4-0) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 1 mei 2011 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt FC Twente het zondag 1 mei 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Willem II.

Via de FC Twente - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Willem II (4-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Twente en Willem II is geëindigd in een 4-0 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 39e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van L. de Jong. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het FC Twente dat via Douglas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Jelič dacht na 63 minuten te scoren voor FC Twente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde FC Twente via T. Janssen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Willem II
4
0
LIVE FC Twente - Willem II 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt FC Twente Doelpunt L. de Jong met assist van B. Ruiz FC Twente
46' Wissel Willem II Wissel L. Hutten voor M. Rigters Willem II
50' Doelpunt FC Twente Doelpunt Douglas met assist van D. Landzaat FC Twente
62' Wissel Willem II Wissel D. Jelič voor R. Janga Willem II
63' Eigen doelpunt FC Twente Eigen doelpunt D. Jelič FC Twente
68' Wissel FC Twente Wissel R. Bengtsson voor Douglas FC Twente
76' Gele kaart Willem II Gele kaart voor R. Ippel Willem II
77' Penalty FC Twente Penalty T. Janssen W. Brama FC Twente
77' Wissel FC Twente Wissel D. Tiendalli voor R. Rosales FC Twente
81' Wissel FC Twente Wissel M. Janko voor D. Landzaat FC Twente
83' Wissel Willem II Wissel N. Vossebelt voor R. Ippel Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Willem II
Opstellingen FC Twente - Willem II

Voorbeschouwing FC Twente - Willem II

FC Twente en Willem II treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 27 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is FC Twente favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Willem II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.