Nabeschouwing Heracles - FC Groningen (3-2) || Eredivisie 2010/2011

Donderdag 19 mei 2011 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Heracles het donderdag 19 mei 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - FC Groningen (3-2)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en FC Groningen is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Heracles Almelo op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Armenteros. Helaas voor Heracles Almelo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Heracles Almelo dat via D. Douglas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Ivens dacht na 17 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Heracles Almelo via S. Armenteros, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 57 minuten spelen wist FC Groningen via L. Bacuna de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 86 minuten kon M. Kieftenbeld van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat FC Groningen het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Heracles - FC Groningen
3
2
LIVE Heracles - FC Groningen 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Armenteros met assist van Everton Heracles Almelo
15' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt D. Douglas met assist van B. Maertens Heracles Almelo
17' Doelpunt FC Groningen Doelpunt J. Ivens met assist van F. Stenman FC Groningen
27' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor M. Kieftenbeld FC Groningen
29' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor F. Stenman FC Groningen
35' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor A. Granqvist FC Groningen
39' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Looms Heracles Almelo
56' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt S. Armenteros met assist van M. Fledderus Heracles Almelo
57' Doelpunt FC Groningen Doelpunt L. Bacuna met assist van D. Tadić FC Groningen
77' Wissel FC Groningen Wissel O. Ajilore voor P. Andersson FC Groningen
79' Wissel Heracles Almelo Wissel G. Plet voor D. Douglas Heracles Almelo
81' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Vejinovic voor W. Overtoom Heracles Almelo
85' Wissel FC Groningen Wissel D. Holla voor T. Hiariej FC Groningen
86' Tweede gele kaart FC Groningen Tweede gele kaart voor M. Kieftenbeld FC Groningen
92' Wissel FC Groningen Wissel J. Veldmate voor T. Enevoldsen FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - FC Groningen
Opstellingen Heracles - FC Groningen
De opstellingen van Heracles en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Heracles - FC Groningen

Heracles en FC Groningen treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en FC Groningen in de Eredivisie vond plaats op 6 maart 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 12 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Heracles als FC Groningen wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.