Nabeschouwing ADO Den Haag - Excelsior (1-2) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 15 oktober 2017 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt ADO Den Haag het zondag 15 oktober 2017 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Excelsior (1-2)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geëindigd in een 1-2 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Caenepeel, waarmee Excelsior met 0-1 de leiding nam. In de 26e minuut kreeg E. Duplan van ADO Den Haag voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor ADO Den Haag de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Na de openingsgoal kwam ADO Den Haag in de 32e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van S. Becker.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat H. Faik namens Excelsior in de 81e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk, waardoor Excelsior dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE ADO Den Haag - Excelsior 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor E. Duplan ADO Den Haag
7' Doelpunt Excelsior Doelpunt J. Caenepeel met assist van R. Koolwijk Excelsior 0-1
13' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor K. Vermeulen Excelsior
21' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor M. Massop Excelsior
26' Tweede gele kaart ADO Den Haag Tweede gele kaart voor E. Duplan ADO Den Haag
32' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Becker ADO Den Haag 1-1
34' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor B. Johnsen ADO Den Haag
46' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor L. Bruins Excelsior
46' Wissel Excelsior Wissel D. Payne voor M. Massop Excelsior
46' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Lorenzen voor B. Johnsen ADO Den Haag
56' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor L. Immers ADO Den Haag
65' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Falkenburg voor W. Kanon ADO Den Haag
69' Wissel Excelsior Wissel A. Messaoud voor K. Vermeulen Excelsior
81' Doelpunt Excelsior Doelpunt H. Faik met assist van M. van Duinen Excelsior 1-2
82' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Hooi voor S. Becker ADO Den Haag
83' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor A. Messaoud Excelsior
88' Wissel Excelsior Wissel Z. El Azzouzi voor M. van Duinen Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Excelsior
Opstellingen ADO Den Haag - Excelsior
De opstellingen van ADO Den Haag en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.