Nabeschouwing ADO Den Haag - Feyenoord (2-2) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 5 november 2017 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt ADO Den Haag het zondag 5 november 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Feyenoord (2-2)

De Eredivisie 2017/2018 wedstrijd tussen ADO Den Haag en Feyenoord geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Feyenoord kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van N. Jorgensen. ADO Den Haag kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Meijers, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette W. Kanon zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee ADO Den Haag de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Feyenoord nadat K. El Ahmadi in de 86e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE ADO Den Haag - Feyenoord 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Feyenoord Doelpunt N. Jorgensen met assist van B. Nieuwkoop Feyenoord 0-1
44' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. Meijers met assist van N. El Khayati ADO Den Haag 1-1
55' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt W. Kanon ADO Den Haag 2-1
59' Wissel Feyenoord Wissel S. Amrabat voor B. Nieuwkoop Feyenoord
62' Wissel Feyenoord Wissel J. Boetius voor J. Toornstra Feyenoord
74' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Johnsen voor E. Falkenburg ADO Den Haag
83' Wissel Feyenoord Wissel M. Kramer voor R. Tapia Feyenoord
85' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Hooi voor M. Lorenzen ADO Den Haag
86' Doelpunt Feyenoord Doelpunt K. El Ahmadi met assist van S. Larsson Feyenoord 2-2
89' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Gorter voor N. El Khayati ADO Den Haag
92' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor N. Jorgensen Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Feyenoord
Opstellingen ADO Den Haag - Feyenoord
De opstellingen van ADO Den Haag en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.