Nabeschouwing ADO Den Haag - Heracles (4-1) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 19 november 2017 - 12:30 uur



In de Eredivisie 2017/2018 neemt ADO Den Haag het zondag 19 november 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Heracles (4-1)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 4-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door R. Niemeijer, waarmee Heracles Almelo met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Lorenzen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette N. El Khayati zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee ADO Den Haag de leiding in de wedstrijd nam.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor ADO Den Haag vergroot nadat B. Johnsen de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist E. Hooi namens ADO Den Haag de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Blom bij een 4-1 eindstand in het voordeel van ADO Den Haag.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - Heracles
Goals
4
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
24
14
Schoten op doel
10
8
Aanvallen
42
48
Gevaarlijke aanvallen
34
41
Passes
329
377
Overtredingen
4
7
Buitenspel
0
2
Corners
9
8
Wissels
3
4
LIVE ADO Den Haag - Heracles 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt R. Niemeijer met assist van K. Peterson Heracles Almelo 0-1
28' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt M. Lorenzen met assist van E. Falkenburg ADO Den Haag 1-1
64' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Johnsen voor E. Falkenburg ADO Den Haag
73' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor T. Breukers Heracles Almelo
75' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt N. El Khayati met assist van L. Immers ADO Den Haag 2-1
78' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Hooi voor M. Lorenzen ADO Den Haag
79' Wissel Heracles Almelo Wissel V. Vermeij voor J. Monteiro Heracles Almelo
79' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Navratil voor T. Breukers Heracles Almelo
81' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor D. Wuytens Heracles Almelo
82' Wissel Heracles Almelo Wissel L. Duarte voor D. Van den Buijs Heracles Almelo
83' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt B. Johnsen met assist van L. Immers ADO Den Haag 3-1
86' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Gorter voor N. El Khayati ADO Den Haag
89' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt E. Hooi met assist van S. Becker ADO Den Haag 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Heracles
Opstellingen ADO Den Haag - Heracles
De opstellingen van ADO Den Haag en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels ADO Den Haag
# Speler Pos.
1 Indy Groothuizen K
18 Tim Coremans K
15 Bas Edo Kuipers V
27 Trevor David V
19 Shaquille Pinas M
6 Donny Gorter M
28 Mats van Kins M
9 Bjørn Maars Johnsen A
77 Elson Hooi A
21 Edouard Duplan A
Voorbeschouwing ADO Den Haag - Heracles

ADO Den Haag en Heracles treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 7 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 11 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor ADO Den Haag. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 6
Winst Heracles 11
Gelijkspel 4
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 12e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
ADO Den Haag - Heracles Opstelling ADO Den Haag Opstelling Heracles Live ADO Den Haag - Heracles Live ADO Den Haag - Heracles kijken ADO Den Haag - Heracles kijken Live ADO Den Haag - Heracles stream ADO Den Haag - Heracles Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - Heracles Uitslag ADO Den Haag - Heracles Statistieken ADO Den Haag - Heracles Eredivisie 2017/2018 ADO Den Haag - Heracles wedden ADO Den Haag - Heracles gokken ADO Den Haag - Heracles Unibet