Nabeschouwing ADO Den Haag - PEC Zwolle (4-0) || Eredivisie 2017/2018

Vrijdag 22 december 2017 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt ADO Den Haag het vrijdag 22 december 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - PEC Zwolle (4-0)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 4-0 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door E. Falkenburg, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. ADO Den Haag vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Johnsen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag, waarmee E. Falkenburg zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor ADO Den Haag in de 63e minuut, nadat B. Johnsen de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor ADO Den Haag.

LIVE ADO Den Haag - PEC Zwolle 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor B. van Polen PEC Zwolle
23' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt E. Falkenburg met assist van N. El Khayati ADO Den Haag 1-0
44' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt B. Johnsen met assist van N. El Khayati ADO Den Haag 2-0
45' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor R. Dekker PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Nijland voor E. Israelsson PEC Zwolle
53' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt E. Falkenburg met assist van S. Becker ADO Den Haag 3-0
63' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt B. Johnsen met assist van T. Ebuehi ADO Den Haag 4-0
73' Wissel PEC Zwolle Wissel R. Benschop voor W. Marinus PEC Zwolle
73' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Woudstra voor M. Bruintjes PEC Zwolle
82' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor S. Nijland PEC Zwolle
83' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Duplan voor E. Falkenburg ADO Den Haag
86' Wissel ADO Den Haag Wissel B. Kuipers voor D. Gorter ADO Den Haag
88' Wissel ADO Den Haag Wissel M. van Kins voor N. El Khayati ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - PEC Zwolle
Opstellingen ADO Den Haag - PEC Zwolle
De opstellingen van ADO Den Haag en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.