Nabeschouwing ADO Den Haag - VVV Venlo (1-1) || Eredivisie 2017/2018

Zaterdag 20 januari 2018 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt ADO Den Haag het zaterdag 20 januari 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - VVV Venlo (1-1)

De Eredivisie 2017/2018 wedstrijd tussen ADO Den Haag en VVV Venlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door B. Johnsen, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat VVV-Venlo het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 86e minuut was het namelijk J. Opoku die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE ADO Den Haag - VVV Venlo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt B. Johnsen met assist van D. Bakker ADO Den Haag 1-0
54' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Hooi voor S. Becker ADO Den Haag
66' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Dekker voor M. Rutten VVV-Venlo
67' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Opoku voor T. Hunte VVV-Venlo
77' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Castelen voor J. Promes VVV-Venlo
80' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Meissner voor S. Pinas ADO Den Haag
86' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Opoku met assist van L. Thy VVV-Venlo 1-1
92' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor V. van Crooy VVV-Venlo
93' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. Janssen VVV-Venlo
93' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. Seuntjens VVV-Venlo
94' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - VVV Venlo
Opstellingen ADO Den Haag - VVV Venlo
De opstellingen van ADO Den Haag en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing ADO Den Haag - VVV Venlo

ADO Den Haag en VVV Venlo treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en VVV Venlo in de Eredivisie vond plaats op 21 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is ADO Den Haag favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl VVV Venlo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst ADO Den Haag 5
Winst VVV Venlo 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 8e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.