Nabeschouwing Excelsior - Feyenoord (0-1) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 20 augustus 2017 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt Excelsior het zondag 20 augustus 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Feyenoord (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Excelsior en Feyenoord is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. Boetius, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Feyenoord.

LIVE Excelsior - Feyenoord 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Boetius met assist van T. Vilhena Feyenoord 0-1
43' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor W. Faes Excelsior
44' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. Berghuis Feyenoord
67' Wissel Excelsior Wissel J. Caenepeel voor K. Vermeulen Excelsior
79' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. van der Heijden Feyenoord
80' Wissel Excelsior Wissel A. Hadouir voor R. Koolwijk Excelsior
80' Wissel Excelsior Wissel A. Messaoud voor Z. El Azzouzi Excelsior
83' Wissel Feyenoord Wissel B. Basacikoglu voor S. Berghuis Feyenoord
85' Wissel Feyenoord Wissel S. Amrabat voor J. Toornstra Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Feyenoord
Opstellingen Excelsior - Feyenoord
De opstellingen van Excelsior en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.