Nabeschouwing FC Groningen - VVV Venlo (1-1) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 10 september 2017 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt FC Groningen het zondag 10 september 2017 om 16:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Noordlease Stadion in Groningen.

Via de FC Groningen - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - VVV Venlo (1-1)

De Eredivisie 2017/2018 wedstrijd tussen FC Groningen en VVV Venlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Mahi, waarmee FC Groningen met 1-0 de leiding nam. FC Groningen kreeg via M. Mahi in de 50e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Allard Lindhout de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte K. Nwakali namens VVV-Venlo in de 91e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE FC Groningen - VVV Venlo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor K. Larsen FC Groningen
15' Doelpunt FC Groningen Doelpunt M. Mahi FC Groningen 1-0
48' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor J. Promes VVV-Venlo
50' Penalty gemist FC Groningen Penalty gemist M. Mahi FC Groningen
56' Wissel FC Groningen Wissel C. Antuna voor O. Idrissi FC Groningen
62' Wissel FC Groningen Wissel Y. van Nieff voor J. Bacuna FC Groningen
65' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Opoku voor T. Tissoudali VVV-Venlo
68' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor D. Warmerdam FC Groningen
69' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor M. Rutten VVV-Venlo
75' Wissel VVV-Venlo Wissel K. Nwakali voor T. Hunte VVV-Venlo
79' Wissel FC Groningen Wissel T. van Weert voor M. Mahi FC Groningen
83' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Bruggen voor N. Roseler VVV-Venlo
91' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt K. Nwakali met assist van L. Thy VVV-Venlo 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - VVV Venlo
Opstellingen FC Groningen - VVV Venlo
De opstellingen van FC Groningen en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Groningen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.