Nabeschouwing FC Twente - Excelsior (1-3) || Eredivisie 2017/2018

Vrijdag 27 oktober 2017 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt FC Twente het vrijdag 27 oktober 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste in Enschede.

Via de FC Twente - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Excelsior (1-3)

Het Eredivisie duel tussen FC Twente en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 1-3 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Twente kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van T. Boere. Excelsior kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Faik, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette M. Massop zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Excelsior de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Excelsior vergroot nadat K. Karami de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Excelsior.

LIVE FC Twente - Excelsior 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Twente Doelpunt T. Boere met assist van F. Jensen FC Twente 1-0
32' Wissel Excelsior Wissel Z. El Azzouzi voor L. Bruins Excelsior
38' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor C. Cuevas FC Twente
41' Doelpunt Excelsior Doelpunt H. Faik Excelsior 1-1
68' Wissel Excelsior Wissel A. Messaoud voor K. Vermeulen Excelsior
74' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. Massop met assist van H. Faik Excelsior 1-2
77' Wissel FC Twente Wissel A. Tighadouini voor O. Assaidi FC Twente
77' Wissel FC Twente Wissel J. Heyden voor D. Holla FC Twente
80' Doelpunt Excelsior Doelpunt K. Karami met assist van M. van Duinen Excelsior 1-3
84' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Caenepeel Excelsior
85' Wissel FC Twente Wissel J. Hooiveld voor L. Slagveer FC Twente
87' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor T. Lam FC Twente
87' Wissel Excelsior Wissel J. Fortes voor R. Koolwijk Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - Excelsior
Opstellingen FC Twente - Excelsior
De opstellingen van FC Twente en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Twente gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.