Nabeschouwing FC Utrecht - ADO Den Haag (3-3) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 8 april 2018 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt FC Utrecht het zondag 8 april 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - ADO Den Haag (3-3)

De Eredivisie 2017/2018 wedstrijd tussen FC Utrecht en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door S. van de Streek, waarmee FC Utrecht met 1-0 de leiding nam. ADO Den Haag kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Johnsen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette T. Beugelsdijk zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee ADO Den Haag de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Kerk de 2-2 maakte voor FC Utrecht. ADO Den Haag leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 91 minuten op voorsprong na een goal van E. Hooi: 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor FC Utrecht. Het was Z. Labyad die in de 94e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dennis Higler bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE FC Utrecht - ADO Den Haag 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Hooi voor S. Becker ADO Den Haag
38' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor G. Kerk FC Utrecht
43' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek met assist van R. Strieder FC Utrecht 1-0
54' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt B. Johnsen met assist van A. Meijers ADO Den Haag 1-1
60' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Lorenzen voor T. Goppel ADO Den Haag
65' Wissel FC Utrecht Wissel C. Dessers voor M. Klich FC Utrecht
69' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Beugelsdijk met assist van N. El Khayati ADO Den Haag 1-2
70' Wissel FC Utrecht Wissel G. Troupee voor S. Klaiber FC Utrecht
73' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt G. Kerk met assist van G. Troupee FC Utrecht 2-2
79' Wissel FC Utrecht Wissel L. Gortler voor U. Emanuelson FC Utrecht
88' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Falkenburg voor B. Johnsen ADO Den Haag
91' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt E. Hooi met assist van N. El Khayati ADO Den Haag 2-3
93' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Bakker ADO Den Haag
94' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Z. Labyad FC Utrecht 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - ADO Den Haag
Opstellingen FC Utrecht - ADO Den Haag
De opstellingen van FC Utrecht en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.