Nabeschouwing FC Utrecht - Feyenoord (1-1) || Eredivisie 2017/2018

Woensdag 24 januari 2018 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt FC Utrecht het woensdag 24 januari 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - Feyenoord (1-1)

De Eredivisie 2017/2018 wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door S. Larsson, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. FC Utrecht kwam na 41 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Kerk, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE FC Utrecht - Feyenoord 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Malacia Feyenoord
23' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Larsson met assist van S. Berghuis Feyenoord 0-1
33' Wissel FC Utrecht Wissel G. Troupee voor R. van der Meer FC Utrecht
41' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt G. Kerk met assist van Y. Ayoub FC Utrecht 1-1
45' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. St Juste Feyenoord
60' Wissel Feyenoord Wissel K. Diks voor R. Tapia Feyenoord
63' Wissel FC Utrecht Wissel C. Dessers voor S. van de Streek FC Utrecht
71' Wissel Feyenoord Wissel J. Boetius voor S. Berghuis Feyenoord
81' Wissel Feyenoord Wissel R. van Persie voor D. Vente Feyenoord
86' Wissel FC Utrecht Wissel L. Gortler voor Z. Labyad FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - Feyenoord
Opstellingen FC Utrecht - Feyenoord
De opstellingen van FC Utrecht en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Voorbeschouwing FC Utrecht - Feyenoord

FC Utrecht en Feyenoord treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Utrecht en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 16 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 14 keer wist de ploeg van FC Utrecht te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor FC Utrecht. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Utrecht 3
Winst Feyenoord 14
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Utrecht op een 6e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.