Nabeschouwing FC Utrecht - Vitesse (5-1) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 11 maart 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt FC Utrecht het zondag 11 maart 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - Vitesse (5-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen geëindigd in een 5-1 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door W. Janssen, waarmee FC Utrecht met 1-0 de leiding nam. FC Utrecht vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Labyad op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut wist Vitesse de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via N. Foor.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor FC Utrecht vergroot nadat S. van de Streek de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 75e minuut nadat Y. Ayoub namens FC Utrecht de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 77e minuut en kwam op naam te staan van FC Utrecht speler Y. Ayoub, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ed Janssen en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van FC Utrecht.

LIVE FC Utrecht - Vitesse 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor N. Foor Vitesse
32' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor S. van de Streek FC Utrecht
36' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt W. Janssen met assist van Y. Ayoub FC Utrecht 1-0
41' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor W. Janssen FC Utrecht
44' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Z. Labyad met assist van S. van de Streek FC Utrecht 2-0
46' Wissel Vitesse Wissel V. Karavaev voor L. Faye Vitesse
46' Wissel FC Utrecht Wissel D. Dumic voor R. Leeuwin FC Utrecht
55' Doelpunt Vitesse Doelpunt N. Foor met assist van M. Mount Vitesse 2-1
60' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek FC Utrecht 3-1
66' Wissel Vitesse Wissel L. Castaignos voor T. Matavz Vitesse
75' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Y. Ayoub met assist van D. Dumic FC Utrecht 4-1
77' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt Y. Ayoub FC Utrecht 5-1
81' Wissel Vitesse Wissel T. Oude Kotte voor F. Dabo Vitesse
86' Wissel FC Utrecht Wissel A. Kali voor R. Strieder FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - Vitesse
Opstellingen FC Utrecht - Vitesse
De opstellingen van FC Utrecht en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Vitesse zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.