Nabeschouwing Feyenoord - PEC Zwolle (0-0) || Eredivisie 2017/2018

Zaterdag 14 oktober 2017 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt Feyenoord het zaterdag 14 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - PEC Zwolle (0-0)

De Eredivisie 2017/2018 wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Feyenoord dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Feyenoord, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Dennis Higler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Feyenoord - PEC Zwolle 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. Amrabat Feyenoord
21' Wissel Feyenoord Wissel S. van Beek voor R. Tapia Feyenoord
22' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor K. Ehizibue PEC Zwolle
32' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor Y. Mokhtar PEC Zwolle
41' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor S. Nijland PEC Zwolle
58' Wissel PEC Zwolle Wissel T. Ondaan voor Y. Mokhtar PEC Zwolle
59' Wissel Feyenoord Wissel N. Jorgensen voor J. Boetius Feyenoord
72' Wissel PEC Zwolle Wissel E. Bakker voor R. Dekker PEC Zwolle
83' Wissel PEC Zwolle Wissel W. Marinus voor Y. Namli PEC Zwolle
85' Wissel Feyenoord Wissel B. Basacikoglu voor S. Larsson Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - PEC Zwolle
Opstellingen Feyenoord - PEC Zwolle
De opstellingen van Feyenoord en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Feyenoord - PEC Zwolle

Feyenoord en PEC Zwolle treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en PEC Zwolle in de Eredivisie vond plaats op 9 april 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl PEC Zwolle slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Feyenoord 5
Winst PEC Zwolle 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 2e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.